Foto: Lena Schäfer Bildinformationen anzeigen

Foto: Lena Schäfer

Foto: Adelheid Rutenburges

"International Symposium on Performance Science" - Symposium | Workshop

International Symposium on Performance Science (ISPS)
in Zusammenarbeit mit der
Australian Music & Psychology Society (AMPS)

und dem Melbourne Conservatorium of Music, University of Melbourne
und dem Centre for Performance Science, Royal College of Music | Imperial College London

Ort: Melbourne Conservatorium of Music, Ian Potter Southbank Centre, Sturt Street, Southbank, Victoria 3006

Vortrag Prof. Dr. Heiner Gembris: Young musicians’ playing related physical complaints and other health related aspects. (Arbeitstitel)

Vortrag Dr. Jonas Menze: How highly gifted young musicians shape and develop their expertise in different genres. (Arbeitstitel)

Vortrag Prof. Dr. Claudia Bullerjahn (Universität Gießen): Social fear, flow and volition as influencing factors: Practice behaviors of participants at the national level of 'Jugend musiziert' music contest. (Arbeitstitel)